Activitats

A l’APADOC volem compartir un vídeo amb un recull de moments màgics i plens de vida que hem gaudit amb les sòcies.

A l’APADOC volem compartir aquest vídeo amb un recull de moments màgics i plens de vida que hem gaudit les sòcies amb les celebracions i activitats realitzades i que tornarem a gaudir sens dubte més endavant amb molta il·lusió.

Arran del brot del coronavirus,Covid-19, que estem patint a nivell mundial, ara més que mai, a l’APADOC volem estar juntes, encara que sigui en la distància, i són aquests moments especials que hem viscut, i que reviure’ls avui, ens farà passar una bona estona.

Som una gran família i tot i que ara no ens trobem setmanalment al centre de l’APADOC ens mantenim unides i comunicades cada dia  gràcies al món digital, a l’espera de poder tornar a tenir contacte personal que tant ens aporta,  fer i rebre una abraçada i compartir unes rialles.

Ara toca fer bé els deures i cuidar-nos per tu, per mi, per ells  #quedatacasa  però recorda que dins de casa pots fer exercici, llegir, escoltar música, pots visitar museus virtuals,etc.. però sobretot riu molt i fes que les estones siguin molt agradables i positives. Sens dubte ens en sortirem!!!.

A continuació, us facilitem uns enllaços del Canal Salut de la Generalitat de Catalunya per si poden ser del vostre interès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *