Qui som?

L’Associació de Persones Afectades de Dolor Crònic (APADOC), és una entitat sense ànim de lucre amb seu a Tàrrega que dóna suport a persones afectades de dolor crònic des de fa més de quinze anys.

Els nostres objectius son fomentar la convivència, l’ajuda mútua, la col•laboració i la comunicació entre les persones afectades de fibromialgia, Sindrome de fatiga crònica (SFC) i Síndrome de sensibilitat química múltiple (SQM).

A través d’aquesta convivència i col•laboració es busca aprendre a conviure amb la malaltia i afrontar el futur amb esperança.


Adreça: Carrer del Segle XX, 2 baixos
25300 Tàrrega
Correu electrònic: apadoctrrga@gmail.com
Telèfon centraleta: 973 31 41 31

L’horari d’atenció presencial durant el curs es el dilluns de 17:00 a 18:30 hores (4a planta).


Com arribar a la nostra associació?


Una breu explicació sobre les opcions d’aquest espai

Et pots ficar en contacte amb nosaltres per comentar-nos el que vulguis, fer-nos qualsevol consulta o suggeriment per correu electrònic o be amb el nostre formulari de contacte (no es guarda cap dada, només cal indicar un nom i un adreça de correu electrònica vàlida per enviar un comentari)

Les publicacions que apareixen en aquest espai web son un recull de les activitats que fem en la nostra associació amb l’objectiu de donar-les a conèixer per si a algú li poden interessar. També hi ha altres articles no directament relacionats amb APADOC però que creiem que poden ser interessants.

Si t’agrada algun contingut el pots compartir en el teu facebook o twitter clickant les corresponents icones que apareixen a sota de les publicacions (no es guarda cap dada, utilitzar aquestes icones seria el mateix que copiar l’enllaç de la pàgina que vols compartir, entrar a la teva xarxa social i pegar-lo).

També tens l’opció d’enviar l’enllaç de la pàgina que vols compartir per correu electrònic a algun conegut/a seleccionant la icona de correu. Al fer-ho, es carregarà gmail, hotmail (o l’aplicació que tinguis configurada per defecte al teu ordinador com a gestor de correu) i es crearà un missatge amb l’enllaç. Només hauràs de seleccionar el/la destinatari/ària.