Activitats

APADOC al Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica.

Avui, dia 12 de Maig de 2020, es el dia Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica i aquest any, arran de la crisi sanitària de la Covid 19, no podem instal·lar la taula informativa sobre aquestes malalties tal com veníem fent en els darrers anys a la Plaça del Carme de Tàrrega, així doncs, us informarem a través del nostre compte de facebook i també en aquest espai.

La finalitat d’aquesta diada és donar a conèixer l’existència d’aquestes malalties, incidir en la necessitat d’investigar els factors de predisposició i de desencadenament, i destacar la importància de fer-ne la detecció precoç.

Un dels principals objectius de l’APADOC, és acompanyar emocionalment als afectats en l’acceptació de les limitacions d’aquestes malalties , donar suport , i entre altres, fomentar la comunicació entre les persones afectades de fibromiàlgia, Síndrome de fatiga crónica i Síndrome de sensibilitat qúimica múltiple. Així mateix realitzem diverses activitats al Centre d’Entitats de Tàrrega (Carrer del Segle XX, 2 baixos) amb el propòsit de fomentar la convivència i col•laboració en busca d’aprendre a conviure amb la malaltia i afrontar el futur amb esperança.

Així mateix, des de l’APADOC volem agrair tant a les sòcies com a les institucions públiques que fan posible que el nostre objectiu es faci realitat, amb il·lusió, esforç i dedicació.

A continuació, us facilitem uns enllaços web per tal poder trobar més informació d’aquestes malalties:

  1. Pàgina Canal Salut de la Generalitat de Catalunya.
  2. Vídeo Canal Salut de la Generalitat de Catalunya.
  3. Síndrome de fatiga crónica – En Profundidad – CMM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *