Activitats

APADOC al dia internacional de la dona

El dia 7 de març del 2019, l’APADOC va col·laborar en la lectura del Manifest Institucional del Dia Internacional de la Dona..

La lectura del Manifest Institucional redactat per l’Institut Català de les Dones i que llegirà la nostra associació a Tàrrega, s’avança al dijous 7 de març. Aquest gest es fa per a donar suport a la Vaga Feminista del dia 8 de març.

El primer acte institucional del 8M ha estat la lectura del manifest institucional fet al carrer del carme. En aquest acte han participat, entre altres, diverses associacions de dones (entre elles APADOC), Rosa Maria Perelló (alcaldessa de Tàrrega), Mossos d’Esquadra, autoritats del Consel Comarcal i representants del consistori.

La jornada del 8M a Tàrrega s’ha realitzat sense cap incidència. S’ha animat a la població a fer una vaga i s’ha fet una manifestació per la ciutat a la que han assistit mes de 500 persones. Tot i què la majoria de les manifestants eren dones, cal considerar que cada cop mes homes son conscients de la importància d’establir mesures per aconseguir la plena igualtat de drets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *