Activitats

APADOC crea una pàgina de facebook i un canal de Youtube

L’ Associació de Persones Afectades de Dolor Crònic APADOC de Tàrrega s’ha animat a crear un blog per compartir activitats i experiències. També ha obert un compte a facebook i un canal de Youtube

Hem estructurat aquest espai web en tres seccions.

  1. A la secció d’activitats hi ha la relació de les tasques i els treballs que anem fent durant cada any. La majoria dels articles tenen fotografies i alguns també contenen vídeos.
  2. A la secció de notícies hi ha informacions relacionandes amb la nostra associació però també n’hi ha altres que no ho son. Les publiquem perquè creiem que poden ser interessants.
  3. Dins la secció de calendaris hi ha els calendaris mensuals amb les activitats que tenim previstes per fer. Us animem a anar-ho mirant i apuntar-vos a les que vulgueu.

Podeu accedir a aquestes seccions a l’apartat Blog del menú superior o amb el situat a la part dreta d’aquest espai web, on també podeu mirar els articles publicats per anys/mesos.

També hem creat un canal a la plataforma Youtube on tenim intenció d’anar pujant vídeos dels actes als que assistim, de les activitats que fem o altres que considerem que us puguin interessar. I una pàgina a facebook per compartir informació.

Esperem que us siguin útils i us agradi el seu contingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *