Activitats

Demostració de Tupperware

El passat dijous, 23 de maig, les sòcies de l’APADOC van poder gaudir d’una demostració de Tupperware a càrrec de la Dolors

Avui en dia cada cop es mes habitual portar menjar en tupper. De fet, molts restaurants ja donen la possibilitat d’endur-se el menjar que no ens acabem en aquests recipients per la qual cosa vam pensar que seria bo saber més d’aquest nou mode de portar menjar que ha acabat substituint la nostra carmanyola.

En aquest sentit, la Dolors ens va fer una explicació molt amplia i ens va donar molts consells per menjar amb tupper de forma saludable i equilibrada.

Alguns d’aquests consells van ser:

  • Escollir tuppers de plàstic homologats o, en tot cas, de vidre que són mes fàcils de netejar.
  • Si escollim tupper de plàstic, encara que pensem que està be, es aconsellable renovar-lo periòdicament.
  • Si mengem a l’oficina, res mes arribar cal ficar el tupper al frigorífic i tenir molt en compte no trencar la cadena de fred. En cas de ruptura de la cadena de fred els aliments es desgelen, cosa que permet que els bacteris s’hi desenvolupin.
  • També seria bo, cas que portem amanides de verdures o de pasta, afegir els condiments (oli, vinagre etc) uns minuts abans de menjar i no la nit anterior.

Una breu història dels tuppers

El creador dels Tupperware va ser un ciutadà nord-americà, l’enginyer químic Earl Silar Tupper, a l’any 1945, però no va ser fins a l’any 1966 que va arribar aquí, essent tot un èxit, utilitzat per moltes famílies i ara en l’actualitat per molts treballadors i estudiants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *