Notícies

L’APADOC està d’aniversari, avui celebrem el primer any com a membre de la comunitat del Facebook.

Avui estem de celebració, ja fa 1 any que ens varem estrenar a les xarxes socials amb un compte a Facebook, un canal de Youtube i amb aquesta pàgina Web.

Som una Associació de Persones Afectades de Dolor Crònic de la població de Tàrrega (APADOC), sense ànim de lucre que dona suport a les persones afectades de dolor crònic des de fa més de quinze anys.

Fa un any ens vàrem animar a tenir més presència a través de les xarxes socials per tal de compartir amb tothom experiències i activitats. El nostre objectiu és fomentar la convivència, l’ajuda mútua, la col·laboració i la comunicació entre les persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i síndrome de sensibilitat química múltiple. A través d’aquesta convivència i col·laboració es busca aprendre a conviure amb la malaltia i afrontar el futur amb esperança.

A l’APADOC gaudim de moltes activitats, xerrades, demostracions, celebracions i festes populars… i setmanalment disposem d’un calendari d’activitats fixes: tallers de psicomotricitat, classes de català, taller de labors, Chikung i xerrades quinzenals amb una psicóloga.

Tot i ser una associació petita podem dir que alhora som una associació molt gran, atès que els valors que treballem son l’amistat, l’ajuda, el companyerisme, el compromís i la bona actitud davant la salut i la vida.

Moltes gràcies a tot@s els qui esteu al nostre costat recolzant les nostres publicacions que amb tanta il·lusió compartim!!!!.

La junta de l’APADOC

Tàrrega, 29 d’abril de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *